EVENT TICKET

Thursday, February 23, 2012

PayPal është mënyra më e sigurt, më të lehtë për të paguar dhe për të marrë online paguar. Zgjidhjet Online pagesës me më shumë se 153 milionë llogari në mbarë botën

PayPal është mënyra më e sigurt, më të lehtë për të paguar dhe për të marrë online paguar. Zgjidhjet Online pagesës me më shumë se 153 milionë llogari në mbarë botën

PayPal është mënyra më e sigurt, më të lehtë për të paguar dhe për të marrë online paguar. Ky shërbim i lejon askënd që të paguajë në çdo mënyrë që preferoni, duke përfshirë kartat e kreditit, llogaritë bankare, të PayPal Smart lidhin apo balancimit llogari, pa ndarjen e informacionit financiar.
PayPal është bërë shpejt një udhëheqës global në zgjidhje e pagesave online me më shumë se 153 milionë llogari në mbarë botën. Në dispozicion në tregjet 190 dhe 24 monedhave në mbarë botën, mundëson ecommerce PayPal globale duke e bërë pagesat e mundshme nëpër vende të ndryshme, të monedhave dhe gjuhëve.
PayPal ka marrë më shumë se 20 çmime për përsosmëri nga industria e internetit dhe komunitetit të biznesit, më së fundi i vitit 2006 Award për Best Webby Site Shërbimeve Financiare dhe Çmimin e vitit 2006 Popullore Webby zërin për të mirë Faqes Shërbimeve Financiare.
E vendosur në San Jose, Kaliforni, PayPal u themelua në vitin 1998 dhe ishte fituar nga eBay në vitin 2002.

Dëshiron të regjistrohesh vizita PayPal:https://www.paypal.com/id/mrb/pal=UAEEDA78RPD7WOse viziton një nga web faqen time më poshtë dhe klikoni logon PayPal:http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com/ (EKONOMI)

PayPal dhe X.commerce Launch PayPal AccessSAN FRANCISCO - (BUSINESS Wire) - Në eBay Inc 's Konferencës përtërij Zhvilluesish 2011, PayPal dhe X.commerce, ekosistemi i parë i hapur në botë commerce, sot futur Access PayPal, një sistem i ri besuar tregti identitetit që e bën atë më të sigurt dhe më të lehtë për klientët në dyqan nëpër web, pa pasur nevojë për të kujtuar fjalëkalime të shumëfishta.Në dispozicion të shitësit globale sot, Access PayPal jep konsumatorëve mundësinë për të nënshkruar dhe të nënshkruajë në faqet e internetit që marrin pjesë me vetëm përdoruesve të tyre PayPal dhe fjalëkalimet. PayPal ka më shumë se 100 milionë llogari në 190 tregjet botërore.Ndryshe nga zgjidhjet e identitetit aktualisht në treg, Access PayPal ofron çdo gjë konsumatorët dhe tregtarët duhet të krijoni një llogari dhe të plotësoni një transaksion - duke përfshirë verifikimin e përdoruesit, informacione të anijeve, dhe detajet e pagesës. Duke ndihmuar shitësit thjeshtojë login dhe krijimin e llogarisë, Access PayPal mund të ndihmojë në rritjen e konvertimit dhe besnikërinë në faqet e internetit tregëtarëve.Hulumtimet tregojnë se gati një në çdo katër konsumatorëve braktisin karrocat e tyre pazar kur ata janë duke kërkuar për të regjistruar një llogari. *"Ka ende shumë fërkime në blerjeve online", ka thënë Damon Hougland, menaxher i përgjithshëm i identitetit dhe Informatikë per X.commerce. "Konsumatorët nuk duan të hyjnë në faqet e shumta të informacionit për të bërë një blerje. Me qasje PayPal, konsumatorët mund të kalojnë më pak kohë të plotësojë formularë dhe blerjen e më shumë kohë. Shitësit me pakicë mund të krijojnë një eksperiencë të madhe tregtare për miliona konsumatorëve që tashmë besojnë PayPal për të blerë online. "Me vetëm dy klikime apo çezmat, një klient mund të regjistroheni ose të nënshkruajë në një vend të shitjes me pakicë. Informata të rëndësishme përdorues, të tilla si adresa e anijeve, do të rifreskohet automatikisht. Megjithëse konsumatorët mund të zgjedhin të përdorin të dhënat e tyre financiare të depozituara në llogaritë e tyre PayPal, PayPal mban se informacioni private dhe të sigurt.Partneret t'u bashkuar me programin PayPal Access përfshijnë udhëheqëse ofruesin e integrimit social Gigya, të cilit teknologjia mbështet liderët e globale duke përfshirë ABC, CBS dhe The Coca-Cola Company dhe arrin 700 milion vizitorë unik në muaj, dhe identitetin social dhe menaxhim anëtarit provider Janrain, zgjidhja social login për më shumë se 350.000 faqet e internetit, duke përfshirë Universal Music Group dhe Sears.com."PayPal është një markë e besuar me të dy tregtarët dhe konsumatorët", tha Patrik Salyer, CEO i Gigya. "Qasja PayPal eliminon pikën e fërkimit në procesin arka dhe ndihmon shitësit të rritur normat e konvertimit -. Ne jemi duke i pushtuar për t'u bërë partner me kompaninë dhe të ofrojnë qasje PayPal si pjesë e plugin Sociale Gigya e Identifikohu dhe API""Shitësit me pakicë duhet të përtërij për të mbajtur ritmin me e konsumatorëve evoluon pazar dhe blerje preferencat dhe janë në kërkim për mjetet si Access PayPal", tha Larry Drebes, CEO i Janrain. "Si një partner të gjatë kohë të PayPal-it, ne jemi të kënaqur të jetë në gjendje të përfshijë Access PayPal në Janrain Angazhohen widget Social Identifikohu dhe API për të ndihmuar tregtarët dhe zhvilluesit e aplikimit ofrojnë një eksperiencë të lehtë dhe të besuar login për klientët e tyre."Për konsumatorët, Access PayPal është:• Faster: Përdoruesit nuk kanë nevojë për të hyrë në përdoruesve të veçanta dhe fjalëkalimet për çdo faqe interneti që ata vizitojnë. Në vizitën e tyre të parë, ata mund të krijojnë një llogari dyqan në vetëm dy klikime - nuk ka faqe më e formave të plotësoni.• Sigurtë: PayPal ka disa nga sistemet e sigurisë më të përparuara në këtë industri. Për shkak se informacioni financiar një përdorues nuk është e ndarë me tregtar, privacy është ndërtuar në shërbim.• privat dhe User-Controlled: Kjo i ri "ekosistemin identiteti" mbron privatësinë tuaj. Qasja PayPal ndan informatat personale vetëm kur përdoruesi në mënyrë eksplicite miraton. Përdoruesit të kontrollojë se çfarë informacioni personal është lëshuar, dhe ata mund të sigurojë që të dhënat e tyre nuk është e ndarë për ofertat e marketingut parëndësishme.Për tregtarët, Access PayPal ofron:• Relevanca: Qasja PayPal jep tregtarët qasjen në më shumë se 100 milionë llogari aktive me adresat e verifikuara dhe metodat e pagesës - me fjalë të tjera, njerëzit e vërtetë që blejnë online.• Customer Insight: PayPal ndihmon përdoruesit të nënshkruajë me profilin e plotë të tyre ecommerce - duke përfshirë adresat, numrat e telefonit, dhe emrat e vërtetë - dhe me vetëm dy klikime, llogaritë e tyre në faqet e tregëtarëve janë të plotë dhe verifikuar.• Integrimi Easy: Tregtarët mund të integrohen Access PayPal në faqet e tyre me vetëm disa hapa të thjeshtë dhe të jetë plotësisht operacional në minuta.* Forrester Research. "Regjistrimi i kërkuar Ul Çmimet e këmbimit Online"Rreth PayPalPayPal është mënyra më e shpejtë, më të sigurtë për të paguar dhe për të marrë online paguar. Ky shërbim i lejon njerëzit të dërgojnë para pa shkëmbimin e informacionit financiar, me fleksibilitetin për të paguar duke përdorur bilancet e tyre të llogarive, llogaritë bankare, karta krediti ose financimin promovuese. Me 100 milion llogarive aktive në tregjet 190 dhe 25 monedhave në mbarë botën, PayPal mundëson tregtinë globale. PayPal eshte nje (Nasdaq: EBay) eBay kompani.PayPal është me seli në San Jose, Kaliforni dhe selinë e saj ndërkombëtare është e vendosur në Singapor. Më shumë informacion në lidhje me kompani mund të gjenden në www.paypal.com.Rreth X.commerceX.commerce bashkon asetet e teknologjisë dhe komunitetet zhvilluesi i eBay, PayPal dhe Magento për të mbështetur eBay Inc 's misionit të bërë të mundur tregtinë. Nëpërmjet ekosistemit tonë të zhvilluesit, partnerët dhe mjete, tregtarët tani keni akses për të hapur teknologji tregti të shkallës dhe të rriten bizneset e tyre.

Re eBay Inc Operacionet Site në Irlandë22 shkurt 2012Hi everyone, është John McCabe këtu nga operacionet globale.Unë jam e kënaqur për të njoftuar shtimin e një faqe të re eBay Inc operacione në Dundalk, Co Louth, Irlanda, hapjen më vonë këtë vit.Kjo faqe do të plotësojë ekzistuese tonë PayPal qendrën e operacioneve në Blanchardstown, Dublin, dhe do të ndihmojë për të mbështetur rritjen fenomenale ne jemi duke përjetuar në rajon. Ne do të jetë krijimi i 1.000 vendeve të punës në Dundalk deri në fund të vitit 2015.Vendimi për të gjetur një të tretë eBay, Inc vend në Irlandë është një testament për punën e shkëlqyer dhe suksesin e dy PayPal dhe eBay shokët tanë sheshe në Dublin. Këtu, ne kemi gjetur një fuqi punëtore tepër të larmishme dhe të talentuar me aftësinë për të shërbyer klientëve në një larmi gjuhësh.Në vende të reja pune janë të mbështetura nga Qeveria irlandeze nëpërmjet IDA Irlandë. Duke marrë pjesë në shpalljen e sotme, Taoiseach Irlandës (kryeministri) Enda Kenny TD tha: "Njoftimi i sotëm nga PayPal i 1000 vendeve të reja është një lajm i madh për Irlandë dhe verilindje. Ky është një sinjal i madh i besimit në Irlandë dhe në fuqinë punëtore tonë të talentuar. Kjo është një njohje e qartë e mundësive që Irlanda ofron udhëheqësit globale si PayPal. Plani ynë i Veprimit për Jobs botuar javën e kaluar do të ndihmojë për të siguruar që kjo është vetëm i parë i njoftimeve shumë të ngjashme gjatë vitit të ardhshëm. "Shokët tona të reja do të bashkohen me ne në një kohë emocionuese. Vizioni PayPal është për të ndihmuar njerëzit të paguajnë për gjëra në çdo kohë, kudo dhe në çdo lloj të pajisjes elektronike. Ne jemi reimagining të holla për të punuar më mirë për konsumatorët dhe bizneset në një kohë kur linja midis botës online dhe rrugë të lartë është thyer poshtë. Shokët tanë në Dundalk dhe Dublin do të na ndihmojë të krijojë të ardhmen e parave.

• Phoenix Business Journal Places mirë për të punuar 2009Dhjetor 2009PayPal # 19: Bizneset e mesme (100-249 punëtorë)Better Business Bureau Integriteti Awards 2009Shtator 2009Better Business Bureau shërbyer Nebraskës, Dakotën e Jugut dhe në jugperëndim IowaPayPal: I nderuari PërmendjaCNET Webware 100 2009Maj 2009Tregti Category WinnerHewitt Associates Punëdhënësit më të mira në Azi 2009Prill 2009Lista Indi: PayPal Indi Private Limited # 17LoadzaJobs.ieMar 2009Best 50 Kompanitë që të punojnë për në Irlandë 2009CNET Webware 100 2007Qershor 2007Produktiviteti Fituesi Category
Webby Awards 2006Jan 2007Award Popullit VoiceWebby Awards 2006Jan 2007Shkarko Sherbime Financave Site


Omaha Magazine Best of Omaha 2010Jan 2010PayPal: Best Punëdhënës

Awards evropiane e biznesitPrill 2010PayPal Europe Sherbime PPES Ltd përzgjedhur si një prej 10 deputetëve të Vendit për Irlandë
Webware 100 fitues: PayPalSite: PayPal.comKategoria: Tregti
 
PayPal është një nga shërbimet e para që lejojnë njerëzit të holla shkëmbim online. Ajo u popullarizuar - dhe blerë më vonë - nga eBay, dhe është një prej sistemeve të pagesave më të njohur gjerësisht në internet. Është përdorur në ankand online dhe dyqane si një mënyrë për të kontrolluar dhe menaxhuar pagesat.PayPal ka mbijetuar gjatë viteve duke akuzuar tarifat për shitësit e tij. Blerësit në ankand online dhe atyre donacioneve bërë nëpërmjet shërbimit nuk janë akuzuar këto tarifa.Një nga arsyet njerëz zgjedhin të përdorin PayPal mbi shërbimet e tjera është mbrojtja e saj blerësi dhe shërbimet anonymization, të cilat ofrojnë një mbrojtje kundër mashtrimit online. Kohët e fundit, shërbimet alternative të tilla si Google Checkout kanë mblodhi një pjesë të vëmendjes në këtë hapësirë ​​për përpjekjet e ngjashme me tarifat më të ulëta.

Lexo më shumë: http://news.cnet.com/8301-13546_109-10237631-29.html # ixzz1n9skiPyxAwards Sociale Ekselencës CRM Paraqitur udhëheqësve Industrisë në Lithium Network konferencës (LINC)Emeryville - 2 qershor 2010 - Lithium Technologies, ofruesi kryesor i zgjidhjeve CRM Sociale në pushtet të rrjetit të konsumatorëve, shpall fituesit e 2010 Awards Sociale Përsosmëri CRM. Me rritjen dramatike në miratimin CRM sociale gjatë 12 muajve të fundit, Lithium të kërkuar për të nxjerrë në pah gjatesite kompani janë duke shkuar për të dhe rezultatet që kompanitë janë realizuar.Çmimet përfaqësojnë thellësinë dhe gjerësinë e angazhimit social që klientët Lithium po arrijnë me klientët e tyre në fund.Kategoritë në Awards janë të dizajnuara të shfaqë fushën e gjerë të bazës së konsumatorëve Lithium - nga mbështetjen e klientëve për ungjillizimin shoqëror dhe si përdorues zhyt veten në aktivitetin e komunitetit në emër të kompanive.Të gjitha shënimet janë të vetë-dorëzuar nga ana e kompanive në litosferë - Lithium bashkësisë së konsumatorëve. Të hyra janë votuar më pas nga anëtarët e komunitetit, duke i dhënë një tregues të votës popullore. Finalistet që janë përzgjedhur nga paneli gjykues ekzekutiv Lithium ishin shembujt më të ngushtë që pasuan frymën e kategorive që ata kanë hyrë, si dhe ato që mund të provojë vlerën e provueshme biznesit.Kategori:Komuniteti Best New (Nisur pas 1 qershor, 2009)Fituesi: PayPal - View HyrjaKomuniteti më inovativeFituesi: Giff gremç - View HyrjaMirë Roi Komuniteti Përdorimi i rastitFituesi: TVG Betfair - View HyrjaShkarko Biznes Komuniteti IntegrimFituesi: Shop Future - Shiko HyrjaAnekdotë mirë KomunitetiFituesi: Instrumente nacionale - Hyrja ShikoS Gallery pionier sociale CRM 'Çmimin CEO SpecialeFituesi: Hewlett Packard - Shikoni Komunitetit Konsumit HPKomentet ekzekutive"Marketers sociale janë bërë gjithnjë e më të vetëdijshëm se përpjekjet e tyre janë duke krijuar një avantazh konkurrues dhe thecharge udhëheqës për ndërtimin e besnikërinë e markës", thotë Lyle Fong, CEO dhe bashkë-themelues i Lithium. "Të Awards Sociale Ekselencës CRM përfaqësuar ato biznese që kanë shtyrë angazhimin e tyre komunitare në nivelin e ardhshëm dhe thekson edhe përdoruesit e të cilëve jeton fjalë për fjalë janë ndryshuar nëpërmjet pjesëmarrjes së komunitetit".Përmbledhje blog për Përsosmëri fituesit CRM Sociale Award.Rreth Technologies LithiumLithium është ofruesi kryesor i zgjidhjeve CRM Sociale në pushtet të rrjetit të konsumatorëve. Duke punuar me udhëheqësit e tregut të tilla si Best Buy, Sony, AT & T, Research In Motion Limited (RIM), Univision dhe PayPal, Lithium është dhënë gjeneratën e ardhshme të marrëdhënieve të klientit me zhbllokimin vlerën e rrjetit social të konsumatorëve. Zgjidhje Lithium kombinuar fuqinë e komuniteteve të konsumatorëve online me web gjerë shoqërore dhe proceset tradicionale të biznesit CRM për të frymëzuar konsumatorët të përtërij, promovimin dhe mbështetjen në emër të kompanisë. Si rezultat, bizneset mase të përmirësuar marketingun e tyre dhe të shitjes, të përshpejtojë risi, dhe për të rritur kënaqësinë e konsumatorit.Platforma litium është provuar në mjediset e rritjes vëllimit të lartë, dhe ofron sigurinë, Analytics, TV, dhe multi-gjuhën mbështetje që ndërmarrjet kërkesës. E themeluar në vitin 2001, Lithium është mbajtur privatisht me seli në Emeryville, Kaliforni.Për më shumë informacion, visitwww.lithium.com. Ose, të angazhohen me ne në Twitter, Facebook, dhe komunitetit tonë litosfera.
Siguria e Informacionit Ekzekutiv ISE ®) North America Fituesit njoftohetPayPal, SHBA Departamenti i Sigurisë Kombëtare, Northrop Grumman, e Home DepotSillni nderon Home Top vitin 2010Atlanta, GA (29 tetor 2010) - TEN-Tech Exec Networks, Inc njoftoi finalistët dhe fituesit mbrëmje e kaluar për ® ISE Awards Amerikën e Veriut të vitit 2010. Shpërblimet u prezantuan në një festë të mbajtur në darkë Resort Kombëtare Gaylord dhe Konventës Center Oxon Hill, MD. Çmimet e njohin si Drejtuesit e Sigurimit të Informacionit dhe Projekte për arritje të rëndësishme në menaxhimin e rrezikut, mbrojtjen e të dhënave e aseteve, mbarëvajtjes, intimitet dhe siguri të rrjetit. Kandidatët janë zgjedhur nga sektorët komerciale, qeveritare dhe akademike.Marrësi i këtij viti i Çmimit të Sigurimit të Informacionit Ekzekutiv në kategorinë tregtar ishte Michael Barret, Shef Sigurimit Informim, rrezikut VP Menaxhimit të Informacionit, PayPal.Barrett ishte e njohur për rolin e tij si një ekspert i sigurisë kryesor thellësisht të interesuar në ndryshimin në fushë në një shkallë më të gjerë. Puna e tij mbi politikën, standardet e industrisë, partneritete teknike në terren risi në bashkëpunim me autoritetet në mbarë botën janë ndihmuar me zhvillimin e standardeve të sigurisë teknike novator.Finalistët për Ekzekutiv të kategorisë Vitit tregtare janë njohur edhe gjatë programit çmime për arritjet e tyre në këtë industri.Ata përfshihen Tammy Moskites, të CISO, depoja në shtëpi, Chad Mead, Vice President dhe Teknologji qeverisjen, rrezikut dhe kontrollit të udhëheqës global, Cargill, dhe John Masserini, shef të Sigurimit Informim, Dow Jones dhe Jack çelës, zëvendëspresident, shefi i Sigurimit Informacione Zyrtare dhe Shef Privacy, USAA.Këshilli i Sigurimit i Informacionit Ekzekutiv Award fitues në kategorinë e qeverisë ishte Douglas Maughan, Cyber ​​Sigurimit Shefi Dega, Komanda, Kontrolli dhe ndërveprimin Divizioni Shkencës dhe Teknologjisë Drejtoria, Departamenti amerikan i Sigurisë Kombëtare. Projektet Dr Maughan-së, ndryshe nga shumë agjenci të tjera dhe organizatave, përpara përmes hulumtimeve të plotë dhe të ciklit te jetes zhvillimit të kërkimit, zhvillimin, testimin, vlerësimin, dhe tranzicioni për të prodhuar të mira zgjidhje paklasifikuara të sigurta për publik dhe privat përdoruesit përfundimtarë të sektorit. Rezultatet e kërkimit iniciuar dhe mbështetur prej tij kanë pasur një ndikim të madh në çdo shtëpi dhe të biznesit në Shtetet e Bashkuara, si edhe të gjithë Qeverinë Federale dhe më gjerë.Këshilli i Sigurimit i Informacionit Projekti i Vitit Award u dhënë Northrop Grumman për "OneBadge Sigurimit të Lartë". Zgjedhur për demonstratën e saj të suksesshëm të aftësisë së një ndërmarrje tregtare për të kthyer meritat e një direktivë federale në një vendosje të suksesshme të brendshme projekti OneBadge hap rrugën për të siguruar bashkëpunimin dixhital mes qeverisë dhe të industrisë në një kohë kur cyber sigurisë është kryesore për mbrojtjen e ekonomisë amerikane, dhe për sigurinë dhe mirëqenien e SHBA-së dhe qytetarëve të saj.Projekte të tjera nominuar për Projektin e Vitit Award ishin Sistemet e Pagesave zemra ", E3 ™ Projekti," Lockheed Martin, "The unë Fushata," McKesson, "Rrezik Produkt Menaxhimi për Ndërmarrje (kryeministër)" dhe Qualcomm ", VCR (Virtual Clean Room) San Diego ".Si pjesë e njohjes së mbrëmjes, Tammy Moskites, CISO, depo Home, u shpall si fitues i Çmimin ® ISE Veriut Popullore Amerikës Choice. Çmimi përfaqëson kandidaturën e që më së miri ilustron sigurisë udhëheqjen e informacionit si votohet nga të pranishmit regjistruar."The ® ISE Seria Awards Programi i mundëson drejtuesit të sigurimit të informacionit në të gjithë Amerikën e Veriut jo vetëm të kalojnë momente të vlefshme me kolegët dhe kolegët, por edhe japin accolades të më të reja, udhëheqësit meritojnë në industri." Tha Marci McCarthy, CEO dhe kryetari , DHJETËFituesit janë përzgjedhur nga Award përzgjedhur nga të gjitha rajonet e Amerikën e Veriut, duke përfshirë SHBA dhe Kanada.Rreth T.E.N.T.E.N. është një teknologji kombëtare të sigurisë dhe informacionit ekzekutiv rrjeteve dhe marketing Marrëdhëniet organizatë, lehtëson ndërveprimin me bashkëmoshatarët, të industrisë dhe largpames zgjidhje ofruesit. Programet ekzekutive përfshijnë Ekzekutiv Sigurimit Informacionit ISE ®) Seria Programi, tryeza të rrumbullakëta, pritjet, dhe programe të marketingut. Për më shumë informacion, visithttp :/ / www.techexecnetworks.com dhe http://www.iseprograms.com

01 / PayPalPër udhëheqjen e ngarkuar në të holla dixhitale. Në nëntor 2009, PayPal bërë lëvizje radikale për të hapur sistemin e saj të palës së tretë zhvilluesve dhe lejojnë ato të integruar sistemin e saj të pagesave në Web faqet e tyre, aplikacionet mobile, dhe pajisje, i cili mundësoi të gjitha llojet e risive në vitin e kaluar. Nuk janë aktualisht më shumë se 15.000 zhvilluesve të punojnë me kodin e saj, duke prodhuar Apps si Kombit bling (TAP për të paguar në tregtarët offline me një gjemb shtesë); iConcessionStand (ushqim mënyrë dhe mallin nga një pajisje të lëvizshme në ngjarjet sportive), dhe IndieGoGo (fonde për ide ose projekte, një Kickstarter la).02 / CitibankPër zhvillimin e një modeli të ri për sistemin bankar me pakicë, dhe inxhinieri teknologjisë për të bërë të mundur. Duke u fokusuar në user experience, laborator qytetarëve për risi ka zhvilluar bankomate multifunksionale dhe dyqan shfaq interaktive që kërkojnë për të tërhequr më shumë konsumatorë të rinj, të teknologjisë tru dhe transformimin e bankave në një destinacion.Në vitin e kaluar, ajo ka riorganizuar shtatë degë në Azi, dhe dyfishuar sasinë e klientëve tërheqin ata.03 / SecondMarketPër krijimin më e madhe e "tregut sekondar" për privat kompanisë aksioneve. SecondMarket ndihmon më vonë-skenike, fast-kompanive në rritje të ngritur shkëmbimet e tyre të aksioneve, ku ata qeverisin gjithçka nga rregullat e shpalosjes të çmimeve të orareve të tregut. Në mesin e pjesëmarrësve: Facebook, Twitter, dhe Craigslist.04 / Grupi MPOWERPër kryerjen e më shumë se 100 milionë dollarë për të siguruar cilësi të lartë dhe kosto të ulët e shërbimeve financiare për masat unbanked të botës. Në vitin e kaluar, MPOWER ka nisur një iniciativë mobile-pagesave të kreditit në Indi dhe një të parë-e-saj-lloj trokitje e lehtë për ta paguar sistemit në Kosovë. Në SHBA, MPOWER mori prej 106.000.000.000 industrinë alternative-financës - të cilit All-grabitqare praktikat qendër në arketimit kontrolle në mes të xhamit antiplumb dhe shenjat neoni - me Store mango, një Austin bazuar institucionit që ka për qëllim për të krijuar transparente, afatgjatë marrëdhëniet me unbanked, në vend të trajtimit të tyre si konsumatorë kalimtare.05 / IntuitPër Mint-y Makeover e saj të freskët. Money-menaxhimit faqe Mint.com ishte më e vitit të kaluar buzzed-gati oferta Intuit - keq, ngjall - në sajë të rritjes plasëse (baza e saj përdoruesi më shumë se trefishuar në 4 milion) dhe karakteristika të reja emocionuese (a Agregat Të dhënat publikon raporte të shpenzimeve në në kohë reale). Për të joshur të rinj, më shumë konsumatorë ndërkombëtare, Intuit edhe filloi celular app SnapTax (i cili e ka përdorues të parakohshme një foto të W2s tyre për të përmirësuar tatimore e-tallash metali) dhe Nokia-powered Kthehu Lidhu (një SMS-sistemin e marketingut për bizneset e vogla në Indi).06 / StockTwitsPër ndërtimin e më të plotë Web-s - dhe e arritshme - kat virtuale tregtare. Vend, i cili filloi në vitin 2008 dhe tani tërheq 300.000 vizitorë unik e-plus një muaj, lejon përdoruesit të aksioneve të lidhura ndajnë idetë dhe të dhënat në kohë reale pa paguar apo regjistrim (Shërbimet Premium japë më të madhe të të ardhurave StockTwits '). Vitin e kaluar, ajo u zgjerua për të përfshirë vetë ushqim e lajmeve, user-generated Listat, and TV Web kanal.07 / KivaPër zbatimin e uber-të suksesshëm modelin e saj mikrofinanciar për kredi studentore. Që nga viti 2004 nisjen e saj, rrjeti kreditimit Kiva ka ndihmuar më shumë se 560,000 njerëz $ 200 milion fond të microloans - me permasa mesatare: US $ 381,81 - për sipërmarrësit në nevojë, të dy jashtë vendit, dhe që nga tetori 2009, në shtëpi. Në shtator, San Francisco-bazuar jofitimprurëse u zgjerua në arsimin e lartë, duke lejuar njerëzit në të gjithë botën për të dhënë sa më pak si $ 25 për të financuar kredi studentore në botën në zhvillim, ku kreditë studentore të vërtetë nuk ekzistojnë. Kiva ka nisur tashmë programin në Liban, Paraguaj, dhe Bolivi, dhe planifikon të zgjerohet në të paktën 15 vende pas pilot njëvjeçar.08 / BancVuePër kohë të luftojnë bankat armatosjen e komunitetit dhe të unioneve të kreditit me mirë-se-the-big-guys gjallërim. Partnerët BancVue me financat indie për të ndihmuar ata ofrojnë gjallërim të tilla si shpërblime të kontrolluar, ATM-tarifë rimbursimet, deri në 4.5% të kursimeve APY llogarive, bankare online, karta e kreditit dhe të pronarit të lartë të ndikimit fushatat e marketingut.Mesatarisht, shpërblime të kontrolluar rritjen e saj partnerët ri-hapje e llogarive nga 30% - do të thotë se biznesi është duke lulëzuar për bankat dhe për BancVue, të cilit të ardhurat dyfishuar vitin e kaluar në $ 80 milion. Edhe pse është ende mënyra nga rrëzimin Money Big, klientët 1300-plus BancVue, nëse mbështjellë në një firmë, do të mbledh të dhëna më të madh në rrjetin e vendit bankar.09 / YodleePër zhvillimin e një platforme që shërben si mbrapa fund për 85 për qind e të gjitha shërbimeve personale në internet të menaxhimit financiar. Yodlee pretendon se rreth 17 milionë përdorues në total, shumë prej të cilave të hyrë në platformën e saj nëpërmjet bankave të lartë amerikanë, të tilla si Banka e Amerikës dhe vendet kryesore portali, të tilla si Mint.com. Vitin e kaluar, Yodlee vazhduar për të ndërtuar nga FinApp Store saj, e cila është e hapur-API kështu zhvilluesit mund të ndërtojnë aplikacione për të kompanisë suita programeve të ndryshme, në tetor, ai njoftoi fillimin e Yodlee 10, është platformë më të përshtatshëm akoma.10 / WealthfrontPër zhvillimin e një rrjeti investim-centrike sociale që është lëkurë përsëri perden në dollarë 10000000000000 industri të përbashkët, fond. Wealthfront jep investitorëve profesional një platformë për të ndarë gjithçka në lidhje me portofolet e tyre - duke përfshirë se sa paratë e tyre ata kanë vënë në to - me shpresën që të tjerët do të paguajnë për të imituar degën e tyre.Që nga nisja si një këshilltar i KSHZ-së regjistruar të investimeve një vit më parë, vendi ka tërhequr më shumë se $ 100 milionë në asetet, si dhe drejtues të saj, të cilat i nënshtrohen një procesi intensiv përzgjedhjes, kanë tejkaluar kolektivisht S & P 500 me 6 për qind.Browse listën tonë të kompanive më inovative e Botës 2011[Photo Credit: Harry Kikstra
 
Ernst & Sipërmarrësi i ri i vitit 2011 Northern ® Award fitues Kaliforni shpallurSipërmarrësit shembullore u nderuan në festë programit 25-vjetorinSan Jose, 27 qershor 2011 - Ernst & Young LLP ka kënaqësinë të shpallë ndërmarrës Ernst & Young i Vitit Award fituesit ® Northern California. Ky grup e sipërmarrësve kryesorë është përzgjedhur nga një panel i pavarur gjykues i përbërë nga fituesit e mëparshme të dhënies, të respektojnë procedurën kryesorë, investitorët privatë kapitale dhe udhëheqësve të tjera rajonale të biznesit. Fituesit u shpallën në një gala ngjarje të shtunën, 25 qershor në San Jose Fairmont."Ernst & Young sipërmarrës të pazgjidhura ka nderuar si fituesit e këtij viti për 25 vitet e fundit," tha Ernie Cortés, Ernst & Young LLP Sipërmarrësi i Drejtorit të Vitit të Veriut Programit Kaliforni."Këta udhëheqës të biznesit kanë kryer aq shumë dhe ka kontribuar me një sasi të madhe të komunitetit. Ata na japin shpresë për atë që e ardhshme 25 vjet sipërmarrësit do të sjellë. "E Ernst & Young LLP Sipërmarrësi i 2011 fituesit e Çmimit Vjetor të janë:• Levkovitz Zohar, CEO, Amobee• John Peshkopi, CEO, Cepheid• Charles Sweat, President & CEO, Farm kësaj toke• Bryce Williams, Co-Themelues, President & CEO, zgjasë, Health Inc• Amit Chatterjee, Founder & CEO, Hara• Jeff Weiner, CEO dhe Reid Hoffman, Co-Themelues dhe Kryetar Ekzekutiv, LinkedIn Corporation• Jim Marggraff, Founder & CEO, Livescribe Inc• Scott Thompson, Presidenti, PayPal• Dave Habiger, President & CEO, Sonic Solutions• Jessica herrin, CEO dhe themelues, Stella & DotSipërmarrësi e sipërmarrësve Vitit nderon Programi rajonal në qershor, duke çuar deri në çmime kombëtare në nëntor. Përveç kësaj, sipërmarrje të mbështetur kompanitë që fitojnë një Sipërmarrësi i Vitit Award në rajon janë gjithashtu të drejtë për Sipërmarrësi i Award Capital Vitit sipërmarrje të Ekselencës në nivel kombëtar. I përgjithshëm kombëtar amerikan fitues pastaj shkon në për të konkurruar për Ernst & Young sipërmarrës Botërore i Vitit Award në qershor.Këtë vit, ndërmarrës i Programit të Vitit të feston përvjetorin e saj të 25. Programi është zgjeruar për të njohur liderë të biznesit në më shumë se 140 qytete dhe më shumë se 50 vende në të gjithë botën. Shpërblimet janë dhënë për sipërmarrësit që tregojnë përsosmërinë dhe suksese të jashtëzakonshme në fusha të tilla si risi, performanca financiare dhe angazhim personal për bizneset dhe komunitetet e tyre.Të gjitha pleqnis rajonale janë të ftuar të Sipërmarrësi i Vitit festë Kombëtare Awards, të organizuar nga Jay Leno, më 12 nëntor 2011, në Palm Springs, Kaliforni. Festa e është ngjarja kulmor i Ernst & Young Strategjik Rritjes Forum ®, grumbullimi më prestigjioze të vendit të lartë të rritjes, treg-udhëheqës kompanive. Për më shumë informacion mbi Forumin Ernst & Young Rritjes Strategjik, ju lutem vizitoni www.ey.com / ne / strategicgrowthforum.SponsorëtThemeluar dhe prodhuar nga Ernst & Young LLP, Sipërmarrësi i Awards Vitit të jemi të kënaqur që kemi Marion Ewing Kauffman fondacionin si një sponsor kombëtar.Në pjesën veriore të Kalifornisë, sponsorët përfshijnë ManpowerGroup, SAP, filmi Big Picture Arts dhe video, biznesin e zgjuar mendim me, i, e RoseRyan Scherzer Ndërkombëtare, dhe Orrick, të Herrington dhe Sutcliffe LLP.Për më shumë informacion rreth programit, ju lutem vizitoni www.ey.com / ne / eoy.Rreth Ernst & Young sipërmarrës të vititErnst & Young Sipërmarrësi i Vitit është çmimi më prestigjioz në botë biznesit për ndërmarrësit. Çmimi unik bën një dallim përmes mënyrën se si ajo inkurajon veprimtarinë sipërmarrëse në mesin e atyre me potencial, dhe njeh kontributin e njerëzve që të frymëzojë të tjerët me udhëheqjen e tyre, vizion dhe arritje. Si çmimin e parë dhe të vetëm të vërtetë globale të këtij lloji, Sipërmarrësi i Vitit feston ata që janë ndërtuar dhe udhëheqës të suksesshme, të bizneseve ne rritje dhe dinamike, njohjen e tyre nëpërmjet programeve rajonale, kombëtare dhe globale çmime në më shumë se 140 qytete në më shumë se 50 vende .Rreth Ernst & YoungErnst & Young është një udhëheqës global në, sigurimin e taksave transaksion, dhe shërbime këshilluese. Worldwide, njerëzit 141,000 tona janë të bashkuar me vlerat tona të përbashkëta dhe një angazhim të palëkundur për cilësinë. Ne të bëjë një ndryshim nga të ndihmuar njerëzit tanë, klientët tanë dhe komunitetet tona të gjera të arritur potencialin e tyre.Ernst & Young ka të bëjë me organizimin global të firmave anëtare të Ernst & Young Global Limited, secila prej të cilave është një entitet të veçantë juridik. Ernst & Young LLP është një klient-shërben firmë anëtare e Ernst & Young vepron Global Limited në SHBA. Për më shumë informacion në lidhje me organizatën tonë, ju lutem vizitoni www.ey.com.Ky version lajm është lëshuar nga Ernst & Young LLP, një klient-shërbyer firmës amerikane anëtar i Ernst & Young Global Limited.
Hong Kong bizneset marrin tregtinë në internet dhe celular në nivelin e ardhshëm16 shkurt 2012
 
Është e mahnitshme se sa risi që po ndodh çdo ditë për të transformuar tregti dhe përvojë pazar në të gjithë botën. Ne kemi qenë duke folur për një kohë tani për blurring e linjës në mes të tregtisë online dhe offline, dhe ne po shohim këtë më shumë se kurrë në Hong Kong, një nga shoqëritë më Wired dhe mobile-centrike në botë.Duke punuar me partnerët tanë lokalë - Hong Kong Shoqata e Marketing Interactive, Hong Kong SME-ve për Zhvillim Shoqata dhe Hong Kong Shoqata për Nxitjen dhe Zhvillimin e SME-ve - ne kemi dhënë kohët e fundit nga e-commerce çmime përsosmërisë për njohin kompanitë lokale të të gjitha madhësivetë cilët kanë shfrytëzuar fuqinë e teknologjive online dhe mobile për të promovuar produktet dhe shërbimet e tyre dhe për të arritur rritjen e biznesit. Me celular qenë një temë e tillë e nxehtë këto ditë, më lejoni të ndajnë një nga çmim-fituese tregime commerce celular me ju.Hong Kong krenohet me një nga normat më të larta depërtimit celular në botë në 203 për qind me shumë se 14 milionë abonentë të shërbimit celular dhe mbi gjysma janë përdorues 3G. Leveraging dashuri Hong njerëzve Kongut e smartphones e tyre për të ofruar më shumë komoditet në jetën e tyre të përditshme - Kompania Pacific kafe, një zinxhir kryesor kafe se fitoi dy çmime për përsosmëri në risi teknologjike si dhe në përgjithësi strategjinë e-commerce - app nisi aniPhone për klientët të shpejt të paguani për ushqimin e tyre dhe pijeve nga skanimi thjesht një kod të QR-në telefonin e tyre celular, në banak. Me këtë shërbim të ri të pagesave celular mundësuar nga PayPal, Hong Kongers nuk ka më nevojë për mjete monetare ose kuletat e tyre për të marrë kupën e tyre në mëngjes e kafe në dyqanet e 100-plus Kafe Paqësorit në të gjithë ishullin.Portofolin dixhital PayPal është duke e bërë shoqërinë cashless një realitet në Hong Kong duke i dhënë konsumatorëve një mënyrë të thjeshtë për të paguar për në dyqan blerjet nëpërmjet pajisjet e tyre celular. Watch this video për të parë se si iPhone app Kafe Pacific mund të përdoren për pagesën më të përshtatshëm në banak.PayPal dhe Kina UnionPay Hapur tregun global të Konsumatorëve kinezePayPal dhe Kina UnionPay, shoqata bankcard Kinës, njoftoi sot se Kina UnionPay (kupa) anëtarët e kartës do të jetë në gjendje të përdorin PayPal në dyqan online, përfaqëson një mundësi të re për shitësit ndërkombëtare për të shitur në një bazë të madhe të konsumatorëve kinezë të cilët, të kombinuara, të mbajë 2.1 miliardë kartat filxhan."Pas viteve të qenë qendër e eksportit për botën, sot shënon ditën që Kina është e hapur për biznesin si një e-commerce tregun e importit""Pas viteve të qenë qendër e eksportit për botën, sot shënon ditën që Kina është e hapur për biznesin si një e-commerce tregun e importit", tha Scott Thompson, president i PayPal."Partneriteti me PayPal Kinës UnionPay largon një pikë e rëndësishme fërkime që ekziston përtej kufijve, dhe ne jemi të tronditur për të eliminuar pengesën pagesave në mënyrë tregtarët mund të mirëpritur miliona konsumatorë të rinj kinezë në vendet e tyre."Konsumatorët kinezë kanë të ardhura më të disponueshme se kurrë më parë dhe kanë filluar të shikoni për produktet më të mira në botë ka për të ofruar. Kartë anëtarët CUP do të jetë në gjendje të përdorin PayPal në tremujorin e tretë të vitit 2010. Kjo i jep tregtarët mundësinë për të shpenzuar gjatë muajve që vijnë përgatitur dyqanet e tyre web për konsumatorët kineze, duke përfshirë duke shtuar përkthim kineze dhe të shpejtë, me kosto efektive metodat e anijeve.Rreth Kinës UnionPayKina UnionPay, e themeluar në vitin 2002, është bankcard Shoqata Kombëtare në Kinë. Si rol kryesor i bankcard industrisë së Kinës, Kina UnionPay është përgjegjës për operimin unifikuar pastrimin ndër-bankare dhe sistemit të zgjidhjes në Kinë dhe zhvillimin e rrjetit ndërkombëtar të pranimit për kartën CUP.Duke bashkëpunuar me parti të ndryshme, Kina UnionPay ka rritur në masë të madhe në zhvillimin e bankcard industrisë së Kinës.Deri më sot, numri i përgjithshëm i kartës CUP lëshuar në mbarë botën ka tejkaluar 2.1 miliardë, në vitin 2009, numri i kartave të CUP ndër-bankare transaksioneve arriti në 7 miliard me një vlerë prej 1.1 trilion dollarë, tregtarët e përgjithshme, terminalet POS dhe ATM-ve arriti në 2.13 milion , 2.880.000 dhe 930.000 respektivisht. Kina UnionPay ka krijuar edhe partneritet me rreth 400 institucione financiare në të gjithë botën.Deri tani, CUP kartë ndërkombëtare pranimi rrjeti është shtrirë në 90 vende dhe rajone. Mbi 10 prej tyre, duke përfshirë Japonia, Korea, Singapor, Rusi, Mongoli etj, kanë lëshuar kartën filxhan.Duke u bazuar në Kinë, ekonomia më e gjallë e reja në botë dhe grupi më i madh anëtar në botë, Kina UnionPay jo vetëm siguron cilësi, shërbime të sigurta dhe efikase e pagesës për qindra miliona cardholders në të gjithë botën, por edhe sjell zgjedhje krejt të re dhe vlerave për partnerët si energji dhe mundësitë për industrinë globale bankcard.Kina UnionPay do të zgjerojë më tej bashkëpunimin ndërkombëtar në të ardhmen, punë dorë për dore me partnerët për të arritur zhvillimin e përbashkët dhe sukses, për të ndërtuar UnionPay në një markë të madh ndërkombëtar bankcard me ndikim global, dhe për të dhënë kontributin më të madh për prosperitetin e përgjithshëm të bankcard globale industri.Rreth PayPalPayPal është mënyra më e shpejtë, më të sigurtë për të paguar dhe për të marrë online paguar. Ky shërbim i lejon anëtarët të dërgojnë para pa shkëmbimin e informacionit financiar, me fleksibilitetin për të paguar duke përdorur bilancet e tyre të llogarive, llogaritë bankare, karta krediti ose financimin promovuese. Me më shumë se 81 milion llogarive aktive në tregjet 190 dhe 24 monedhave në mbarë botën, mundëson ecommerce PayPal globale. PayPal është një eBay (NASDAQ: EBay) kompani dhe është e përbërë nga tre shërbimeve kryesore e pagesave online: PayPal shërbim globale pagesa, Gateway Payflow dhe Bill mua më vonë. Platformë e hapur e kompanisë, pagesa, PayPal X, lejon zhvilluesve për të ndërtuar aplikime të reja pagesash për platforma të shumëfishta dhe pajisje. Më shumë informacion në lidhje me kompani mund të gjenden në
https://www.paypal.com/id/mrb/pal=UAEEDA78RPD7W.
PayPal është me seli në San Jose, Kaliforni dhe selinë e saj ndërkombëtare është e vendosur në Singapor.

No comments:

Post a Comment